Lukijasuosio, mitä Seiska nauttii kohoaa jatkuvasti

seiskaSe, mitä lehtien lukemiseen tulee, ovat pohjoismaat siinä erityisen intohimoisia. Jopa kansainvälisesti verraten lehtipino, jonka selailemme vuosittain, on melko suuri. Seiska taitaa olla (lähde) tällä hetkellä yksi suurtekijöiden klubiin kohonneista lehtijulkaisuista. Mainitun julkaisun suosio kohoaa kovaa nopeutta, vaikka kamppailu julkaisijoiden kesken tuntuu olevan erittäin rajua. Seiska tarjous saattaa olla yksi vastaus siihen, mistä syystä lehden myynti käy nyt erittäin mukavasti. Nyt ei liene ainut tapaus, kun Seiska tarjous on saatavissa, mutta kuitenkin aijemmin Seiska ei näytä olleen aivan noin hyvällä hinnalla saatavana.

Sanomalehtiä ja aikakauslehtiä tilaillaan kasvavaa tahtia helposti verkon läpi täyttämällä kaavio jälleenmyyjän www-sivustolla. Seiska -aikakauslehden myyminen puhelimen kautta ei ole enää yhtä hyvää bisnestä kuin joskus menneisyydessä, johtuen siitä että voittomarginaaliin suhteutettuna kohdennettu verkkomainonta näyttää menneen ohi jo kauan sitten. Kaiken lisäksi uutuuslehtiä kaupustelevat etämyyjät ajatellaan useasti päällekäyviksi sekä rasittaviksi, joten kynnys ottaa vastaan Seiska puhelinmyyjältä tuntuu olevan suuri verrattuna siihen, että potentiaalinen uusi tilaaja saa ihan rauhassa tutkia internetissä itse, miten halpa aikakauslehtitarjous nyt onkaan kyseessä.
seiska lehti
Seiska on tähän mennessä muodostanut innokkaan yleisön ympärillensä. Monesti käy niin, että keskustelu lehtiartikkelista nousee esiin webin syövereissä lehden perinteisellä keskustelupalstalla aktiivisena, kun halukkaita asiakkaita on riittämiin. Foorumit, mitkä ovat syntyneet aikakauslehtien yhteyteen ovat melkoisen uudehko trendi täällä pohjolassa. Ko. ilmiö on mitä ilmeisimmin lähtenyt levittäytymään IT-lehdistä, mutta on levinnyt sittemmin käsittämään mitä erilaisempia lehtiä GTI-lehdestä Me Naisiin.

Aihealueet, mitä Seiska tuo esille heittelevät suurella skaalalla. Suomalaisten asiakasmäärä näyttää olevan niin pieni, että selviytyäkseen lehden kannattaa houkutella mahdollisuuksien mukaan valtaisaa yleisöä. Tuottamalla artikkeleja laajalle yleisölle lehden kysyntä kohoaa joten yritystoiminta säilyy kannattavana.

7 päivää

Monella kertaa lehteä kaupataan tarjoamalla tilauksen kylkiäisinä jotain ilmaistuotetta. Ilmaistavara täyttää olevan monella kertaa saatavissa lisäksi niille uusille lukijoille, joita Seiska tarjous voisi kiinnostaa. Tilausvahvistusta tehdessään tulisi tarkastaa, onko tällainen tarjous edelleenkin voimassa. Seiska vaihtelee usein tarjousehtojaan, niinpä on paras odottaa hetkisen ennen kuin tilaa, jos oheistuotetta ei satukaan olemaan kyseisellä ajanhetkellä tarjolla.

Hyödynnä monia  nettisivuja, jos etsit halvinta tarjousta Seiska -julkaisulle. Hyvä keino määrittää hintaa lienee etsiä hakukoneella halvimmat alennukset. Voit tarkistaa yksittäisen lehtinumeron hintatason mm. lähimmässä lehtipisteessäsi. Näin voi järkeillä helpommin, miten isosti säästämistä tulee, jos hyödyntää Seiska tarjouksen. Paperille painetut lehtimainokset tarjoilevat väliin myös aivan kelpo tarjouksia, mitkä kannattaa käyttää.

Lehtien alennetut tarjoukset tuntuvat olevan hyödyllisiä houkuttimia jatkuvassa kilpailussa uusista maksavista asiakkaista. Suurin yritys kyseisellä alalla näyttää olevan Sanoma, mikä onnistuu useimmiten tarjoamaan asiakkaan kannalta halvimmat tarjoukset. Pienikokoiset painotalot jäävät usein taistelussa jälkeen, jos suuremmat yritykset käynnistävät hintasodan.

Lukijasuosio, mitä Seiska nauttii kohoaa jatkuvasti

Jätä kommentti